Woreczki do pakowania pieczywa

W naszej ofercie znajdziecie Państwo woreczki do chleba wykonane z wysokiej jakości folii polipropylenowej typu PP CAST. Charakteryzują się one wysoką przejrzystością i optymalną przepuszczalnością pary wodnej. Cechy te gwarantują najlepsze wyeksponowanie pieczywa i optymalizację procesu przechowywania pieczywa na wszystkich etapach od produkcji przez transport do ekspozycji w sklepach. Umożliwia to skuteczne budowanie dobrego wizerunku oraz obniżenie zwrotów niesprzedanego pieczywa.

Oferta zawiera woreczki bez nadruku jak również woreczki z nadrukiem standardowym oraz  z dodrukiem i woreczki z nadrukiem indywidualnym. Możliwe jest zrobienie wentylacji (maksymalnie 8 otworów o średnicy 4 mm) przeznaczone do pakowania pieczywa niewystudzonego, oraz worki do chleba z mikroperforacją na gorąco do pakowania pieczywa gorącego. To rozwiązanie umożliwia zapakowanie pieczywa przy maksymalnym skróceniu czasu od produkcji do dostawy, a zatem otwiera możliwości dotarcia do bardziej wymagających klientów.

Dla klientów stosujących pasteryzację oferujemy woreczki foliowe przystosowane do obróbki cieplnej w temperaturze około 140’C, przy zastosowaniu 35 mikronowej folii i specjalnych farb odpornych na działanie wysokich temperatur. To rozwiązanie umożliwia przedłużenie trwałości pieczywa nawet do 3 tygodni, co znacznie obniża koszty logistyki i ilości zwrotów.

Produkujemy również czyste jak i z nadrukiem worki foliowe BOPP. Folia ta charakteryzuje się wysokim połyskiem co pozwala na doskonałe wyeksponowanie głownie produktów cukierniczych takich jak ciasteczka, pierniki, słodycze czy wafle.

Nasza oferta zawiera następujące typy torebek: 


Woreczki bez nadruku

Woreczki z nadrukiem standardowym

Woreczki z nadrukiem indywidualnym